Cryolipolyse

Tot 30% van het plaatselijke vet verdwijnt na slechts één beurt

Vrijblijvend Intake Gesprek

1 KOP

2 KOPPEN

KUUR 3 BEHANDELINGEN 1 KOP

KUUR 3 BEHANDELINGEN 2 KOPPEN 

KUUR 6 BEHANDELINGEN 1 KOP

KUUR 6 BEHANDELINGEN 2 KOPPEN 


€ 125,00

€ 200,00

€ 345,00

€ 550,00

€ 600,00

€ 960,00


Cryolipolyse-vet bevriezen met Ice Slim II


Cryolipolyse, is een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. Verlies 20 tot 40% vet per sessie (1 à 2 cm per sessie). Deze methode is een perfect alternatief voor liposuctie.


Wat is Cryolipolyse?


Cryollipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderendoor bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden ze op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.
Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een blijvend resultaat.

Vet verwijderen zonder operatie!

De Ice Slim is een medisch goedgekeurd toestel. Cryolilopyse is ontwikkeld door wetenschappers. Zij ontdekten dat vetcellen aangetast kunnen worden door kou. Dit leidde tot de ontwikkeling van een innovatief koelingsproces waarbij de vetcellen onder de huid sterk worden afgekoeld. Zodra je de behandelde vetcellen bevriest, sterven ze af en worden ze in de periode na de behandeling op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verdwijnt de vetcel permanent uit het lichaam. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig.


Veel gestelde vraag;


De meest gestelde vraag is, of dit dan een blijvend resultaat heeft?

Iedere persoon heeft evenveel vetcellen in het lichaam. Wat doen we bij cryolipolyse, dat zijn de meest volumieuze vetcellen elimineren uit het lichaam. Nu is ons lichaam geprogrammeerd, dat iedereen evenveel vetcellen heeft, dus deze verwijderde vetcellen komen terug, maar in een minder groot volume. En daardoor verlies je centimeters, doordat de vetcellen die in het verleden te groot waren, nu in een minieme grootte terug komen.


1. Het behandelplan


Tijdens de eerste (gratis) intake bekijke we samen als de methode voor jou geschikt is. De Ice Slim behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. Het is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding. Samen bekijken we welke zones we gaan behandelen en hoeveel sessies er nodig zijn. In principe 2 tot 3. (er moet wel 1 maand tussen elke behandeling)


2. Aanbrengen van de applicator


Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden met een speciale huidstift. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.


3. Koelen van de vetcellen


Gedurende 60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur tot max.  -9 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.


4. Natuurlijke afvoer vetcellen


Na de behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd.


5. Zichtbaar resultaat


Minimaal 8 weken na je cryolipolyse-behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 6 maand na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.


Aandacht.

Mensen met lever- en/ of nierproblemen kunnen cryolipolyse niet uitvoeren.


Na de behandeling.


 • Drink veel water! Want hoe meer water je drinkt, hoe meer vetcellen er uit het lichaam zullen verdwijnen.

 • Doe geen extreme dingen.

 • Gebruik geen crèmes waar er zelfbruiner in zit.


Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?


 • Buik
 • Lovehandles
 • Binnenkant bovenbenen
 • Buitenkant bovenbenen
 • Bovenarmen
 • Onderkin
 • Rug


Voordeel Cryoliplyse:


 • Geen herstelperiode
 • Geen pijn tijdens de behandeling
 • Geen operatie
 • Vet komt niet meer terug