LED therapie

Vrijblijvend Intake Gesprek

Fotobiomodulatie


Wat is BioLed ?


In de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van huidkanker. In de cosmetische wereld wordt deze ingezet om de huid te verbeteren.

Deze therapievorm stimuleert de aanmaak van collageen, verhoogt de huidelasticiteit en verbetert elk aspect van de huid.

LED-lichttherapie is een natuurlijke niet-invasieve behandeling voor alle leeftijden, huidtinten en huidtypes. Het zet de huid aan tot regeneratie, geeft volume waardoor je een mooie gloed en gelijkmatige teint krijgt. Daarnaast is de LED ook uitermate geschikt voor problematische of gevoelige huiden zoals rosacea, eczeem of irritatie.

Na de behandeling ziet u direct resultaat. De huid voelt gehydrateerd en elastisch aan, roodheid en irritaties zijn gekalmeerd. Herhaald gebruik van LED therapie versterkt het gewenste effect.

 

Hoe werkt het?


Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

 

Het resultaat


  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • De vochtbalans verbetert
  • Couperose en pigmentvlekken verzachten
  • De poriën verkleinen
  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huidig wordt weer gezond.
  • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert met een duidelijk versteviging en lifting van de huid als gevolg
  • Bovendien kan de BioLEd ook succesvol worden ingezet bij de behandeling van acné, littekens en vitiligo.


Is het veilig?


BioLed is een 100% natuurlijke en veilige methode, een behandeling duurt ongeveer 20 minuten en voelt uiterst aangenaam en ontspannend aan. De led behandeling kan met elke gelaatsverzorging gecombineerd worden. Er is geen gevaar om de huid te beschadigen, want het licht bevat geen UV-straling en is dus veiliger dan natuurlijk daglicht. Het licht kan op alle huidtypes toegepast worden, het ganse jaar door. Het BioLed led systeem lijkt op een gezichtsbruiner, maar in plaats van een gebruinde huid krijgt u een jongere, gezonde huid!

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?


De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.


Hoelang zijn de resultaten houdbaar?


Dit zal variëren, afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de personen en of BioLed gecombineerd werd met anderen behandelingen. Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men best een onderhoudsbeurt nemen +/- om de 4 weken na het volgen van een kuur.


EXTRA BIJ EEN GELAATSVERZORGING


LICHTTHERAPIE WORDT GEBRUIKT TIJDENS

ALLE VERZORGING VAN CELESTETIC

€ 15,00