ZOMERMAAND PROMOTIE


GRATIS ULTRA FIRM BODYCREME t.w.v. € 50

bij twee Cryolipolyse behandelingen.

ULTRA FIRM = VERSTEVIGENDE BODYCREME

 

Een verstevigende lichaamscrème die de vernietiging van vetweefsel (lipolyse) en vermindering van het “sinaasappelhuideffect” beoogt te stimuleren. 

  Plaatselijk vet wat is het?

  Heb jij ook last van die vervelende 'lovehandles' die over je broek hangen, een 'buikje' of je benen die tegen elkaar schuren als je wandelt?


  Hoe kunnen wij u helpen?

  Cryolipolyse is veilig, pijnloos, medisch weerlegd en resultaat gegarandeerd.

  Wat doet het Cryolipolyse?
  De zone wordt vacuum gezogen en systematisch afgekoeld tot max -9 graden. De huid wordt beschermd door een speciale folie. Tijdens de afkoeling worden vetcellen geprikkeld waardoor een deel van de vetcellen onmiddelijk tijdens de behandeling beïnvloed wordt en enkele dagen later worden afgescheiden door het lymfesysteem. 
  Een ander deel van de vetcellen zullen zichzelf vernietigen op natuurlijke wijze om vervolgens geleidelijk door de lever geëlimineerd te worden na enkele weken.


  GEVOLG: aanzienlijk minder vet en vergelijkbaar met een liposuctie. 


  Hoe wordt het ervaren?
  Dit is een zeer aangename behandeling en er zijn geen bijwerkingen.

  Wat na de behandeling?
  De zone wordt gemasseerd om het effect nog te verhogen. De zone kan lichtjes rood zien. Dit verdwijnt binnen 24 uur. Er kan mogelijks een blauwe plek verschijnen maar dit is eerder uitzonderlijk. Er wordt aangeraden veel water te drinken en eventueel na de sessie een half uurtje te bewegen. 


  Frequentie en duur?
  De behandeling duurt zelf 70 min.
  We raden 2 sessies aan met min 3 weken tussen per zone.